søndag 24. januar 2010

Tur te Tsarafototra, landbruksskole på vestkysten



Nå har vi vært på tur igjen! Denne gangen for å besøke en landbruksskole på vestkysten. Vi dro fra DNS på onsdag formiddag og var framme i Morondava på kvelden. Vi var heldige og hadde regn og overskya de første dagene så temperaturen var til å leve med. Etter noen kom sola fram og da blei det brått hardt å være nordmann å skulle ærbe.

Tsarafototra (landbruksskolen) er en veldig fin skole som ligger i flotte omgivelser. De har tre tusen mål eiendom, men dyrker bare 10% av det. Skolen har hatt noen problemer, så det er for øyeblikket ingen elever der. Men etter planen skal den starte opp igjen etter vinteren (sommern). Det er en del restaureringsarbeid som skal gjøres før elever på nytt kan flytte inn.

Ellers så trives jeg veldig godt på Madagaskar nå, det begynner å bli ganske godt å varmt på Antsirabe også nå, men vi klarer oss nok=)


                                          Solnedgang i Morondava

                                          Skolebygget på Tsarafototra, stort, luftig og flott



                                          Baobaob-trær, de er store og høye og gamle(dere ser hvor små dyra er...)

                         Detta er vell i hvertfall minimumskravet til møk på en firehjulstrekker etter endt arbeidsdag!

                                   På veien himm kjørte vi forbi ett oksemarked ikke langt utenfor Morondava

1 kommentar:

  1. Dere er så sykt heldige. Det eneste jeg ikke sjønner er at dere klager sånn på varmen. Kunne godt tatt en del av de pluss gradene jeg! Så sinnsykt fin solnedgang.

    SvarSlett