fredag 9. april 2010

Endelig er’n der’n hører himme!

Da har vi vært tebake på tombontsoa og AntsiPS1 rabe i tre uker. Dissa ukene har gått med til fiksing av fjøs og for min del grisehuset:) Dette er noe som har vært med på å virkelig sette fart i himlengsern igjen! Mye av innredninga i grisehuset har vært holdt sammen av bara ståltråd. Så det har blitt mange timer bak sveisemaska den siste tia. 

OS2 Smia som jeg og Olve restaurerte i høst, har det også blitt god bruk for når det skal fiksas i grisehuset. Kjekt med varme både for kalde kropper og bøyd stål. (Det er frøktelig kaldt her om morran nå!)

OS1

Elllers så er det reperasjoner av forskjellig vi driver med fortsatt, dette har vOS3 ært noe jeg og Olve har trivdes godt med. Så det har vært mye godt og ålreit arbeid hvor det har trengs kreative løsninger. Men vi tror nok vi har fått til ett nogenlunde godt resultat med det vi har gjort så langt.

 

Jentene har denna siste uka også fått prøve segOES1 litt på smiing og sveising, noe som har ført til både hakk i øya og svarte hender. Men de har lært nye ting og har fått lagd ting som er til nytte for Tombontsoa.  

 

Ellers har jentene jobba en del på Faratanana, en liten elevgård. Der har de deltatt i alt stell som trengs på en vanlig gassisk gård. Jentrer1

Påska feira vi i Antsirabe og der var det liv fra palmesøndag til 1.påskedag. Uka da byen ente sover. Det vaPåske1 r karuseller og tivoli i gatene. Donk donk musikk hele natta og mange konserter. Vi var på en konsert med flere lovsangskor, hvor koret te en kamerat av oss var med. Det var mye flott musikk og god lovsang. 

 

Vi har det bra ellers også, men lengter himm… Nedtellinga te avreise er fullt i gang. Og vi føler vi har gjort det vi sku ha gjort her på Madagaskar og kommer ente lenger på noe vi ikke har fått gjort ennå… Så vi er storfornøyd med oppholdet! :D

3 kommentarer:

  1. Flinke dere er =) Må være utrolig gøy å kunne se resultatene på det dere har laga, og ikke minst kunne bruke det! Bruk de siste ukene på å nyte tiden dere har, Petter. Så er det ikke lenge til dere er trygt tilbake til Norge =)
    Kos deg så mye du kan
    klem klem

    SvarSlett
  2. Nydelig Petter!!
    Nå låner jeg Ivars kommentarfelt.Så godt da at du lengter hjem!! Men det blir nok rart det også kanskje.Enda godt dere skal til Mandal,slik at det ikke blir litt vakum for dere!! Hilsen Birgitte Schiager

    SvarSlett