mandag 19. oktober 2009

Ei ny uke har starta!

Da har ei ny uke med nye opplevelser startet! Og så vannvittig bra det skal bli! Kjenner humøret begynner å stige igjen nå etter å ha liggi sjuk i fire dager…
I dag har vi hatt gassisk undervisning før middag(som vanlig) og tatt oss en tur for å skikke litt rundt på Tombontsoa! Og jeg må si jeg ser vannvittig fram til å begynne å jobbe der. Skal bli moro å få bli kjent med litt folk her og få gjort litt fornuftig ærbe igjen!

Ellers så går det framover med gassisken, begynner å gå ann å lese litt gassisk og da er det jo mye som blir lettere.


Bilde fra ungdyravdelinga i fjøset på Tombontsoa


Bilde fra den delen på Tombontsoa hvor de prøver seg på ”økologisk”


Bilde av NRF og Sebu krysning(1/8 sebu)


Bilde av en grom Sebu okse


Bilde fra kjøkkenbordet hvor vi spiser mat. De aller fleste av oss har begynt å savne norsk pålegg alt! Når vi sitter rundt bordet hender det vi sitter å tenker høyt; Å nå hadde det vært godt med gulost! Åja eller levverpostei! Eller nugatti! Vi får ordentlig norsk hjemmebakt brød så det hjelper jo mye. Pålegge er jo også ganske bra egentlig men det kan bli litt kjedelig med ”La veche qui rit – Den leende ku” smøreost og syltetøy i lengden.


Var også en tur første uka å besøkte ett dronningpalass ca ett par mil utenfor Antananarivo. Var spennende å se hvor flott dronningene her har levd! En bra kontrast til folk ellers! Var også en vannvittig flott utsikt der oppantefra, som dere sikkert har sett på noen tidligere bilder.


Måtte også ta med dette bildet av en skikkelig tøffing som bor sammen med oss her på den Norske skolen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar